Yaz mevsiminin coşkusunu yansıtan uçuş uçuş elbiseler sıcak havalarda kadınların en çok tercih ettikleridir. Tek parça konforuyla her ortama uyum sağlayabilir. Yaz döneminde organizasyonlar artar. Düğün, nişan, bahçe partileri, havuz başı keyfi derken kendimizi sürekli bir planın içinde buluruz.

Beden yapımıza uygun olarak seçilen yazlık elbise modelleri enerjik, tropik, etkin desen seçenekleriyle istediğiniz gibi kombinlenebilir. Şık davetlerde topuklu ayakkabı ve portföy çantalarla kullanılırken günlük yaşamda sandaletler, örgü çantalar ve hasır şapkalarla kullanılabilir.

 

 

Kumaş türü olarak viskon, krep veya şifon tercih edebilirsiniz. Bu kumaşlar yumuşak dokudadır. Hafif olduğu için uçuş uçuş bir görüntü sağlar. Yaz sıcaklarında konforlu şıklık yakalayabilirsiniz.

 

 

Yaz aylarında renklerin büyüsüne kapılmamak elde değil. Mercanlar, sarılar, turkuazlar, fuşyalar.... tüm enerjisiyle yazın tenimizle buluşuyor. Renkli küpeler, gold kolyeler, deri ve boncuk bileklikler harika bir detay olarak elbise kombinlerinizin tamamlayıcısı olacaktır.