Değişen hayat koşulları, alışkanlıklarımızı da değiştiriyor. Rahat giyinmek yani içinde kendimizi rahat hissettiğimiz parçalar hayatımıza daha çok dahil olmuş durumda. Kışın, zamanımızın daha çok evde geçtiği bu mevsimde ev kombinlerimizde önemlidir. Evde yada dışarda özgürce kullanılabilecek parçaları sizin için bir araya getirdik.

 
Tayt, uzun yıllardır hem ev hemde sosyal yaşantımızda bize joker parça olarak eşlik ediyor. Esnek dokuda olan triko taytlar , crop tişörtlerle birlikte kombinlenebilir. Uzun triko hırka modelleri de ev şıklığınızı tamamlayacaktır.

Her yönüyle kalbimizi çalmayı başaran oversize sweatshirtler, jogger eşofman altı ile birlikte evde konforlu bir seçim olacaktır. Dışarı çıkmanız gerektiğinde üzerine giyinebileceğiniz kapitone yeleklerle konfor alanınızı genişletebilirsiniz. 

Hazır kombin kolaylığı için eşofman takım tercih edebilirsiniz. Aynı malzeme ve benzer tasarımlara sahip alt ve üst giyim ürünleridir. Hem evde hem de sosyal yaşantınızda her aktivite için uygundur. En sevdiğiniz sneakerlarınızla birleştirebilirsiniz.

Önceden kış gelince aklımıza hep koyu renkler gelirdi. Artık bunun yerini canlı renkler aldı. Pozitif enerjiye ihtiyaç duyduğumuz bu soğuk ve kasvetli mevsimde renklenmek, modumuzu yükseltecek önemli bir detaydır.

Sizde Sementa'nın Ev Giyim koleksiyonuna göz atarak hem evde hem de günlük hayatınıza taşıyabileceğiniz kaliteli kumaşlarla üretilmiş konforlu parçalarla tanışın.