2020 sezonundan beri renkler dolabımızda daha çok yer almaya başladı. Özellikle yaz sezonunda rengarenk desenli elbiseler giyinmeyi çok seviyoruz. Hem renkli hem de desenli olsun dediğimizde en çok ilgimizi yazı yansıttığı için belkide çiçekli elbiseler çekiyor.

Romantik ve feminen bir tarza sahip çiçek desenli elbise modelleri ile kendinizi enerjik hissedeceksiniz. Viskon, şifon veya saten kumaşların üzerinde sıkça kullanılan çiçek desenler hem günlük hayatınızda hem de gece şıklığı için tercih edilebilir.

Doğru bir çiçekli elbise seçimi, tarzınızı yansıtarak özgüveninizi artırır ve kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlar. Canlı ve parlak renkli çiçek desenleri, enerjik bir tarz yaratırken pastel tonlu olanlar romantik bir hava katar. Elbise modern tek parça şıklığı ve kombin kolaylığı sunar.

Günlük kullanıma uygun olarak sandalet veya spor ayakkabı tercih edebilirsiniz. Omzunuza atabileceğiniz ince bir triko hırka, minyatür küpelerle tamamlanabilir. Ofis kombinlerinizde kruvaze elbise modelleri veya düz kesimli elbise modellerini tercih ederek ceket ve topuklu ayakkabılarla tamamlayıp şık bir tarz elde edebilirsiniz.